Taalhuis Best van start

Gepubliceerd op: 4 oktober 2022 12:16

Iedere dinsdagmiddag zitten onze vrijwilligers bij het Taalhuis Best klaar om vragen over taal, rekenen en digitale vaardigheden te beantwoorden.

Openingstijden Taalhuis Best

Iedere dinsdag van 13.30 - 15.00 uur is het Taalhuis in de Bibliotheek Best, Raadhuisplein 32. Kom gratis langs. Vooraf een afspraak maken mag, maar moet niet.

Mail je liever? Stuur je vraag naar taalhuis@bibliotheekbest.nl. De vrijwilligers beantwoorden je mail tijdens het spreekuur.

LET OP: Het Taalhuis is gesloten op deze dinsdagen:

• 22 november 2022
  • 6 december 2022
  • 27 december 2022
  • 3 januari 2023

Wat is het Taalhuis Best?

Bij het Taalhuis Best krijg je informatie en advies op het gebied van basisvaardigheden. De vrijwilligers van het Taalhuis zijn op de hoogte van het actuele aanbod met betrekking tot taal, rekenen en digitale vaardigheden. Ze denken mee over een passend aanbod en ondersteunen bij de aanmelding. Het Taalhuis Best werkt samen met verschillende partijen in Best die actief zijn op het gebied van basisvaardigheden en laaggeletterdheid.

Wil je een afspraak maken?

Op deze pagina vind je de knop om een afspraak te maken met Marion en Marlies.

Meer informatie over Taalhuis Best