Makkelijke leesboeken 6-12 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 1 - 10 (van 69)

Weergaveopties:

 • Esther van Lieshout Het raadsel van de Dode Hand

  Pippa ontdekt in de antiekwinkel van haar vader een Dode Hand. Deze hand opent alle deuren. Als hij wordt gestolen, zijn er overal in stad ineens vreemde inbraken. AVI-M6. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

 • Mark Tijsmans De ridders van de ronde keukentafel

  Als hun vaders ten strijde trekken en hun moeders gaan shoppen in Londen, moeten Arthur en zijn vrienden op kasteel Camelot voor zichzelf zorgen. Vanaf ca. 10 jaar. In dyslexie-letter.

  Gedrukt boek

 • Manon Sikkel Samen honderd

  Toon is bijna jarig. Maar er is niemand om het mee te vieren. Dan leest hij een bericht van Eefje. Zij wil haar verjaardag met iemand samen vieren. Maar wie is Eefje? AVI-E4. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

 • Charlotte Guillain Griekse krijgers

  Hoe werd je in het oude Griekenland soldaat? Met welke wapens vochten ze? Met grote kleurenillustraties en een doe-tip (broodjes bakken). Makkelijk lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

  Gedrukt boek

 • Paul van Loon De griezelbus; 1

  Groep zeven maakt een rit in een griezelbus. Schrijver P. Onnoval vertelt een aantal griezelverhalen. Tussen de verhalen door wordt het steeds enger in de griezelbus. AVI-M4. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

 • Annemarie Bon Verkeerd verbonden

  Ruim dertig verhalen om samen met twee tot vier personen voor te dragen, waarbij ieder zijn eigen tekst of rol heeft. Afgewisseld met o.a. moppen. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

 • Anita Ganeri Natuurgeweld

  Wat gebeurt er als vulkanen uitbarten of er een aardbeving is? Lees alles over natuurgeweld. Met quiz en kleurenfoto's. Makkelijk te lezen, vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

  Gedrukt boek

 • Bies van Ede V3 & K; slimmer dan de maffia

  Als de drie bevriende Victors (V3) hun muziek aan het repeteren zijn, zien ze Krista bij het huis van de buren. Er gebeuren vreemde dingen in het huis en ze besluiten samen op onderzoek uit te gaan. AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

 • Mary Meinking Wie geeft de sloopbal een slinger?; werken op een bouwterrein

  Wat doet een sloper, lasser of timmerman? Lees alles over het werken op een bouwplaats. Met veel kleurenfoto's. Voor moeizame lezers vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Mary Meinking Wie springt door het vuur?; werken op een filmset

  Wat doet een regisseur, acteur of kostuumontwerper? Lees alles over het werken op een filmset. Met veel kleurenfoto's. Voor moeizame lezers vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

Paginanavigatie