Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 13)

 • Wij gaan terug verhuizen Bekijk details

  19 april 2024

  De Bibliotheek Best is verbouwd! De tijdelijke locatie is gesloten vanaf zaterdag 27 april. Bezoek vanaf maandag 6 mei de mooie nieuwe bibliotheek aan het Raadhuisplein. Aan het Raadhuisplein tref je een eigentijds, moderne bibliotheek aan, met een beter gebruik van de ruimtes. Zo zijn er aparte ruimtes voor de cursussen en spreekkamers voor bijvoorbeeld vragen over digitale zaken.

 • Het nieuwe cursusseizoen is van start! Bekijk details

  5 september 2023

  Welke cursus ga jij volgen? Bij de Bibliotheek Best heb je de keuze uit diverse talen, fotografie, filosofie en cursussen van SeniorWeb Best. Of je nieuwe kennis wilt opdoen, of bestaande kennis vergroten – vind de cursus die bij jou past.

 • Zomerlezen Bekijk details

  5 april 2023

  In de maanden juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen. Maak kennis met de fijnste zomertitels; er is een geschikt boek voor iedere zomerlezer!

 • BorrowBox in Best Bekijk details

  13 maart 2023

  Vanaf maart kunnen ook leden van de Bibliotheek Best gebruik maken van de app BorrowBox. Deze app is de bibliotheek in je broekzak en biedt veel moois aan!

 • Download de eBieb-app Bekijk details

  28 november 2022

  De Iguana Bibliotheek-app is komen te vervallen. Je kunt nu gebruikmaken van de app eBieb. In deze app kun je boeken zoeken, reserveren en verlengen.

 • Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  21 juni 2022

  Wil je via de computer iets regelen met de overheid en kun je wel wat hulp gebruiken? Heb je bijvoorbeeld vragen over het maken van een afspraak voor het corona(booster)vaccin, zorgtoeslag aanvragen, een rijbewijs verlengen, of een afspraak maken bij de gemeente. Kom vrijblijvend langs en we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

 • PressReader Bekijk details

  14 april 2022

  PressReader bevat meer dan 6000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in meer dan 60 talen.

 • Digitaal spreekuur Bekijk details

  12 april 2022

  Het digitaal spreekuur van Seniorweb start op dinsdagmiddag weer.

 • Walk & Talk online Bekijk details

  7 maart 2022

  Walk & Talk gaat online! Elke maand krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (bedenker Walk&Talk) én van je collega-werkzoekers. 17 maart staat 'de eerste indruk' centraal. Walk & Talk is elke maand op een donderdag van 10.00 tot 11.30 uur. Je kunt gratis deelnemen.

 • Bibliotheek Best onderdeel van bibliotheek Eindhoven Bekijk details

  22 december 2021

  Het beste van twee werelden.

Paginanavigatie