Disclaimer

De redactie van de Bibliotheek Best heeft deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Lees hier meer over uw en onze rechten en plichten wat betreft de inhoud van deze website.

Het is niet toegestaan om - in welke vorm dan ook - de informatie en/of vormgeving van deze website te kopiëren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Citeren van informatie van deze website mag uitsluitend met bronvermelding ('www.cultuurspoorbest.nl') en conform het auteursrecht. Teksten en afbeeldingen mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbende(n).

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan deze website fouten of onvolledigheden bevatten. Hiervoor kan de Bibliotheek Best geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

De Bibliotheek Best draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op een website of webpagina waarnaar gelinkt wordt.

Het is niet altijd mogelijk om toestemming te vragen voor het nemen en plaatsen van foto’s op de website. Herkent u uzelf op één van foto’s en heeft u hier bezwaar tegen, neem dan contact op met de webmaster. De foto wordt dan zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.

Mocht deze site onverhoopt informatie bevatten waarop auteursrechten van derden berusten, neem dan contact op via het contactformulier.

Opmerkingen of suggesties met betrekking tot de website zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

De gegevens die CultuurSpoor Best via deze website van u ontvangt, worden opgenomen in de bestanden van CultuurSpoor Best. Zij dienen uitsluitend om u de door u gevraagde informatie te verstrekken en om onze dienstverlening aan u te verbeteren.

Aan informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.