Nieuws bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Rondleiding Poolse cursisten Nederlands Bekijk details

18 juli 2022

Onlangs kreeg een groep Poolse cursisten Nederlands van JO-POL een rondleiding door de Bibliotheek Best, verzorgd door onze collega Lilian.

• Samen lunchen Bekijk details

4 juli 2022

Kom ook deze zomer weer gezellig samen lunchen bij de Bibliotheek Best. Ontmoet andere mensen uit het dorp, luister naar een bijzonder verhaal en leer andere culturen of invalshoeken kennen.

• Kermis Best Bekijk details

27 juni 2022

Van vrijdag 1 juli tot en met woensdag 6 juli vindt de Kermis in Best weer plaats. De Bibliotheek Best is gewoon geopend tijdens deze dagen.

• Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

21 juni 2022

Wil je via de computer iets regelen met de overheid en kun je wel wat hulp gebruiken? Heb je bijvoorbeeld vragen over het maken van een afspraak voor het corona(booster)vaccin, zorgtoeslag aanvragen, een rijbewijs verlengen, of een afspraak maken bij de gemeente. Kom vrijblijvend langs en we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• Boekverkoop Bekijk details

25 mei 2022

In de Bibliotheek Best kun je momenteel niet alleen boeken lenen, maar ook kopen! Na de zomer wordt de ruimte aan het Raadhuisplein verbouwd, waarna er een vernieuwde, actuele collectie terugkomt. Om alvast ruimte vrij te maken is er nu een grote boekverkoop.

• PressReader Bekijk details

14 april 2022

PressReader bevat meer dan 6000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in meer dan 60 talen.

• Dossier Oekraïne Bekijk details

29 maart 2022

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland houdt ons allemaal in de greep. Welke initiatieven worden er in Best (en omstreken) georganiseerd om de vluchtelingen te helpen? En wat weten we eigenlijk over Oekraïne en Rusland?

• Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

24 februari 2022

Ook dit jaar kun je weer in bibliotheek Best terecht voor hulp bij belastingaangifte.

• Nationale Voorleesdagen 2022 Bekijk details

20 januari 2022

De Nationale Voorleesdagen 2022! Op deze pagina vind je een hoop inspiratie en leuke (online) activiteiten in het teken van Voorlezen.

• Bibliotheek Best onderdeel van bibliotheek Eindhoven Bekijk details

22 december 2021

Het beste van twee werelden.

Paginanavigatie