Nieuws bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 19)

 • Indonesische Culturele Maand Bekijk details

  27 maart 2023

  In april staat de Bibliotheek Best in het teken van de Indonesische Culturele Maand. Dit jaar staat de cultuur van Minangkabau centraal. Minangkabau is een inheemse stam in de provincie West-Sumatra met een unieke cultuur.

 • BorrowBox in Best Bekijk details

  13 maart 2023

  Vanaf maart kunnen ook leden van de Bibliotheek Best gebruik maken van de app BorrowBox. Deze app is de bibliotheek in je broekzak en biedt veel moois aan!

 • Schrijfcafé Best Bekijk details

  21 februari 2023

  Deze keer staat het Schrijfcafé in het teken van het thema van de Boekenweek: ‘Ik ben alles’. Het Schrijfcafé wordt verzorgd door storyteller en theaterregisseur Maria van Deutekom.

 • Cursus Indonesisch Bekijk details

  21 februari 2023

  Ine WawoRuntu is docente Indonesische taal en voorzitter van stichting Hibiscus. Vanaf maart verzorgt Ine twee een cursus in de Indonesische taal en cultuur.

 • Expositie Ans Almeida-Aartsen Bekijk details

  21 februari 2023

  Vanaf 3 tot 31 maart kun je in de Bibliotheek Best de wereldselevenswerken van kunstschilder Ans Almeida-Aartsen bewonderen. Kom dus snel kijken!

 • Leefstijl en hypnose Bekijk details

  21 februari 2023

  Monique Zwegers is professioneel hypnotiseur en is expert op het gebied van leefstijlverandering. Met cursussen in hypnose helpt zij haar klanten met het veranderen van hun leefstijl.

 • Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

  13 februari 2023

  Ook dit jaar kun je weer in bibliotheek Best terecht voor hulp bij belastingaangifte.

 • Download de eBieb-app Bekijk details

  28 november 2022

  De Iguana Bibliotheek-app is komen te vervallen. Je kunt nu gebruikmaken van de app eBieb. In deze app kun je boeken zoeken, reserveren en verlengen.

 • Hulp nodig bij het aanvragen van een AOW-uitkering? Bekijk details

  3 oktober 2022

  Heb je bijna de AOW leeftijd bereikt en heb je hulp nodig bij het aanvragen van een AOW-uitkering? Dan kun je terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Best.

 • Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  21 juni 2022

  Wil je via de computer iets regelen met de overheid en kun je wel wat hulp gebruiken? Heb je bijvoorbeeld vragen over het maken van een afspraak voor het corona(booster)vaccin, zorgtoeslag aanvragen, een rijbewijs verlengen, of een afspraak maken bij de gemeente. Kom vrijblijvend langs en we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Paginanavigatie