Nieuws bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Download de eBieb-app Bekijk details

28 november 2022

De Iguana Bibliotheek-app is komen te vervallen. Je kunt nu gebruikmaken van de app eBieb. In deze app kun je boeken zoeken, reserveren en verlengen.

• Servicebericht: We gaan over op een ander klantsysteem Bekijk details

19 november 2022

Wij gaan momenteel over op een ander klantsysteem. Onze bibliotheek is gewoon open, maar tot en met maandag 28 november zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

• Verkoop boek 'Best bekeken' Bekijk details

14 november 2022

Onder de titel 'Best bekeken' brengt de Stichting Geschiedenis van Best een nieuw boek uit. Het wordt het vijfde boek in een serie rijk geïllustreerde uitgaven over de veelal recente geschiedenis van onze gemeente.

• Lezing en cursus 'Vrouwen in de literatuur' Bekijk details

18 oktober 2022

Al vanaf de Griekse oudheid treedt in de westerse literatuur de vrouw op als personage, als geliefde, als maagd en als moeder. Was de vrouw als schrijfster in de oudheid nog een zeldzaamheid, vandaag de dag is zij met velen.

• Taalhuis Best van start Bekijk details

4 oktober 2022

Vanaf 4 oktober zitten Marion en Marlies iedere dinsdagmiddag bij het Taalhuis Best klaar om vragen over taal, rekenen en digitale vaardigheden te beantwoorden.

• Hulp nodig bij het aanvragen van een AOW-uitkering? Bekijk details

3 oktober 2022

Heb je bijna de AOW leeftijd bereikt en heb je hulp nodig bij het aanvragen van een AOW-uitkering? Dan kun je terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Best.

• De cursussen gaan weer van start! Bekijk details

26 augustus 2022

Welke cursus ga jij doen? Leer een taal, word je computer de baas of kijk met andere ogen naar je omgeving met de cursussen filosofie of fotografie. Voor sommige cursussen zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Dus... klik snel door en bemachtig jouw plek. Reserveren doe je eenvoudig online. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze bevestiging is uit naam van de Bibliotheek Eindhoven. Je kunt je ook inschrijven door langs te komen in de Bibliotheek Best....

• Rondleiding Poolse cursisten Nederlands Bekijk details

18 juli 2022

Onlangs kreeg een groep Poolse cursisten Nederlands van JO-POL een rondleiding door de Bibliotheek Best, verzorgd door onze collega Lilian.

• Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

21 juni 2022

Wil je via de computer iets regelen met de overheid en kun je wel wat hulp gebruiken? Heb je bijvoorbeeld vragen over het maken van een afspraak voor het corona(booster)vaccin, zorgtoeslag aanvragen, een rijbewijs verlengen, of een afspraak maken bij de gemeente. Kom vrijblijvend langs en we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• PressReader Bekijk details

14 april 2022

PressReader bevat meer dan 6000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in meer dan 60 talen.

Paginanavigatie