Online trainingen SkillsTown

Wil je leuk en makkelijk iets bijleren?

Kijk dan snel of er een online training voor jou bij is. Bijvoorbeeld een vreemde taal, digitale fotografie of beter met stress kunnen omgaan. Of volg de korte cursus geluk.  Vraag toegang aan en dan kun je aan de slag!

Of vraag toegang via telefoon 06 11 95 00 21

Talen leren

Altijd al een vreemde taal willen leren? Last van blunders omdat je het Engels of Frans niet goed beheerst? En wil je daar iets aan doen? Kies dan nu uit de online cursussen Engels en Frans. In deze e-learnings spijker je snel je taal bij: in 2 weken doorloop je deze trainingen.
En wil je meer? Voor beide talen is er ook een vervolg-cursus als podcast waarmee je kunt oefenen.

Verder zijn er 3 cursussen rond spreekwoorden in het Nederlands. Je leert per cursus 10 spreekwoorden waarmee je dingen anders kunt zeggen of kunt overdrijven. Ook goed om te begrijpen wat iemand anders bedoelt die deze spreekwoorden gebruikt. Ook deze e-learnings zijn leuk en leerzaam!

Toegang aanvragen

De computer gebruiken

Misschien ben je thuis aan het werk. En moet je veel online doen, zoals overleggen met collega's, videobellen of samen aan documenten werken. In de e-learning 'Bewust online werken' krijg je handvatten en tips over hoe je veiliger en efficiënter online werkt.
Of wil je starten met Word of Excel? Volg dan een cursus over deze programma's. Je leert meer over de meest voorkomende handelingen. Zo leg je een mooie basis.

Liever meer uit je iPad halen? Ook dat kan! Leer meer over werken met apps en schrijven met de iPad.
Kies uit deze e-learnings wat jou aanspreekt en maak je werk en leven makkelijker.
Nieuwsgierig? Vraag toegang aan en start meteen!

Toegang aanvragen

Persoonlijke vaardigheden

Last van stress? Bekijk de theorie van stress én de ontspannings-oefeningen in deze e-learning. En wil je meer? Dan is er ook het webinar 'Stress en veerkracht' voor je. Vaak wordt gezegd: 'laat het los'... maar hoe moet dat? Begin met dit webinar 'Loslaten'.

'Gelukkig en gezond 100 worden', wie wil dat niet? In dit webinar helpen we je op weg. En over geluk gesproken: sommige mensen lijken altijd geluk te hebben. In de podcast 'Een korte cursus geluk' vertelt Froukje Smeding over het 'Happiness Project'. Zij biedt je een hulpmiddel om te werken aan je eigen geluk!
'The 15 piece wardrobe'... doe meer met minder: kijk na dit webinar eens in je kledingkast en zie hoe je door slim kiezen meer kunt doen. En wat dat je van het webinar 'Dresscodes voor mannen'?

Toegang aanvragen

Gezondheid, bewegen en slapen

'Mijn eetgedrag en leefstijl': in deze e-learning breng je jouw eetgedrag en leefstijl in kaart. Zo weet je welke veranderingen er nodig zijn. In de e-learning 'Gezond gewicht berekenen' leer je hoe je je (streef)gewicht nauwkeurig vaststelt. Handig, bijvoorbeeld als je wilt weten of je gewicht bij je lengte past of als je wilt afvallen. 
'Wat is slapen?' In deze e-learning leer je wat slapen betekent, welke slaapfasen en slaapcycli we kennen en wat goed slapen je oplevert.

In de e-learning 'De basis van training' leer je hoe je een (beweeg)training kunt opzetten en met welk doel.
Welke voedingsstoffen heb je nodig als je intensief sport? Dit en meer leer je in de e-learning 'Sport en voeding'.
En tot slot kun je ook het webinar volgen 'Je lichaam liegt nooit'.

Toegang aanvragen

Vrije tijd

Ook voor je vrije tijd heb je hier keus. De e-learning 'Yoga voor beginners' biedt 3 yoga-series: begin de dag goed, verbeter je flexibiliteit en krijg een goede houding. Zo ga je goed van start.
Of kies voor digitale fotografie. Deze e-learning bespreekt basisbegrippen en kenmerken van digitale fotografie. Leer meer over de kenmerken van typen camera's en instellingen, en over compositie, belichting en sluitertijd.

Iedereen kan fotograferen, als je maar goed kijkt. Met eenvoudige tips en tricks verandert jouw smartphone-kiekje in een mooie, of zelfs professionele foto! Loes Mennen, professioneel fotografe, leert je in de e-learning 'Smartphone fotograferen kun je leren!' hoe je zelf, simpel en snel, een mooie foto maakt. Gewoon… met je mobiel.

Toegang aanvragen

Mindfulness en meditatie

Kies uit 4 podcasts met Mindfullness meditatie. 'Neem een zenspresso' is een meditatie van 3 minuten die je 'in je broekzak' kunt meenemen. De podcast start met de aandacht breed, concentreert in het midden en eindigt weer breed. In 'Vijf velden van aandacht' ontdek je dat je altijd en overal kunt mediteren.
Volg de sensaties van de ademhaling in de meditatie 'Aandacht voor de ademhaling'. Dit is een van de meest toegepaste en toegankelijke meditatietechnieken.

'De lichaamsverkenning' is de bodyscan, een 'klassieker' in de beoefening van mindfulness. Je verkent met open en vriendelijke aandacht gewaarwordingen op het hele lichaam.
Zoek een rustige plek, neem de tijd voor jezelf en volg de podcasts!

Toegang aanvragen