Veelgestelde vragen: Terug verhuizing

De Bibliotheek Best is verbouwd! De tijdelijke locatie is gesloten vanaf zaterdag 27 april. Bezoek vanaf maandag 6 mei de mooie nieuwe bibliotheek aan het Raadhuisplein. Aan het Raadhuisplein tref je een eigentijds, moderne bibliotheek aan, met een beter gebruik van de ruimtes. Zo zijn er aparte ruimtes voor de cursussen en spreekkamers voor bijvoorbeeld vragen over digitale zaken.

Blijft de bibliotheek tijdens de verhuizing tussen 27 april en 5 mei open?

De tijdelijke bibliotheek gaat twee weken helemaal dicht, van 27 april tot en met 5 mei. In deze 2 weken verhuizen we de boeken terug naar de nieuwelocatie aan het Raadhuisplein. De nieuwe locatie opent op maandag 6 mei.Tussen 27 april en 5 mei is het niet mogelijk om te lenen of in te leveren. Vanaf maandag 6 mei is de nieuwe locatie open, en kun je hier weer boeken lenen en inleveren.

Wanneer gaat de bibliotheek aan het Raadhuisplein weer open?

Vanaf maandag 6 mei zit de bibliotheek weer inde locatie aan het Raadhuisplein.

Zijn de openingstijden van de nieuwe locatie hetzelfde?

Ja! Ook op het Raadhuisplein is de bibliotheek open op de tijden zoals je gewend bent:

maandag - 10:00 - 17:00 uur
dinsdag - 10:00 - 17:00 uur
woensdag - 10:00 - 17:00 uur
donderdag - 10:00 - 22:00 uur
vrijdag - 10:00 - 17:00 uur
zaterdag - 10:00 - 15:00 uur

Waarom is de bibliotheek verbouwd?

Met de verbouwing is van de bibliotheek aan het Raadhuisplein eentoekomstbestendige plek gemaakt. Dit betekent dat de bibliotheek voldoetaan de huidige eisen voor duurzaamheid en veiligheid. Ook is het een plekgeworden met voldoende ruimte voor de verschillende gebruikers van debibliotheek. Zo zijn er aparte ruimtes voor de activiteiten en cursussen en spreekkamers voor de inloopspreekuren.