Schrijf je in als lid

Overzicht abonnementen

Leuk dat je lid wilt worden van de Bibliotheek Best!

Zo gaat het in zijn werk.

Online inschrijven

Schrijf je direct in als lid van de Bibliotheek via het inschrijfformulier hieronder. Wanneer je lenerspas voor je klaar ligt in de Bibliotheek ontvang je een e-mail.

Schrijf je in via het formulier

Inschrijven in de Bibliotheek

Liever inschrijven in de Bibliotheek? Eén van de informatiemedewerkers van de Bibliotheek Best staat voor je klaar tijdens full service-uren. Je kunt je inschrijven bij de Bibliotheek Best. Bekijk de openingstijden.

Adres en openingstijden


Wat heb je nodig?

  • Een geldig legitimatiebewijs (schrijf je je in via de website? Neem dan je legitimatiebewijs mee wanneer je je lenerspas komt ophalen)
  • Kinderen kunnen zich onder begeleiding van een ouder of verzorger inschrijven.

Betaling & machtiging

Kies voor gemak en machtig de Bibliotheek Best om het abonnementsgeld via automatische incasso te innen op het moment dat het abonnement verloopt. 

Vul de machtigingskaart in en lever deze in bij je eerstvolgende bezoek aan de bibliotheek. Wij zorgen voor de rest. Je kunt het formulier ook invullen in de bibliotheek. 

Abonnement opzeggen

De opzegging van een abonnement gaat in na afloop van het eerste abonnementsjaar. Ben je langer dan een jaar lid, dan kan het abonnement op elk moment opgezegd worden. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een maand, te rekenen vanaf dag van opzegging. Heb je een machtiging afgegeven dan wordt deze automatisch stopgezet.

Je abonnement beëindigen kan per mail: info@cultuurspoorbest.nl of via het opzegformulier.

Naar het opzegformulier

Gastlenen

Heb je al een geldige lenerspas van een andere Bibliotheek? Met deze pas kun je materialen lenen bij de Bibliotheek Best. Dit heet gastlenen. Bij bibliotheken die deelnemer zijn van gastlenen kan dit kosteloos.

Meer over gastlenen